ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ



ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ NUTRICAN?

Ιδιαίτερα εύπεπτο κρέας κοτόπουλου, χωρίς υποκατάστατα 

Οι τροφές Nutrican παράγονται εξ ολοκλήρου από εξαιρετικά εύπεπτες πηγές πρωτεΐνης: αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου, κρέας κοτόπουλου εμπλουτισμένο με συκώτι κοτόπουλου για μια υπέροχη γεύση.

“Ψυχρής έκθλιψης” έλαιο ρέγγας 

Οι τροφές Nutrican περιέχουν λίπος κοτόπουλου και υψηλής ποιότητας έλαιο ρέγγας ψυχρής έκθλιψης, πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (DHA, EPA). Τα συστατικά αυτά διαδραματίζουν έναν αναντικατάστατο ρόλο, καθώς προάγουν την υγεία του νευρικού και αγγειακού συστήματος, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν (υγιές και λαμπερό) υψηλής ποιότητας τρίχωμα. Με τη μέθοδο παραγωγής που χαρακτηρίζεται “ψυχρή έκθλιψη”, ή “πίεση εν ψυχρώ”, εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα του ελαίου ρέγγας που χρησιμοποιείται στην Nutrican καθώς με τις χαμηλές θερμοκρασίες επεξεργασίας δεν καταστρέφονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ιχθυελαίου.

Άλγη 

Οι τροφές Nutrican είναι εμπλουτισμένες με άλγη – ένα γένος από γαλαζοπράσινα φύκια του γλυκού νερού. Η άλγη είναι μια εξαιρετική πηγή πρεβιοτικών, μεταλλικών στοιχείων και ενζύμων. Επιπλέον, η άλγη έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και υποστηρίζει την διατήρηση της ισορροπίας της εντερικής μικροχλωρίδας.

Χονδροπροστατευτικοί παράγοντες 

Τα προβλήματα με την κίνηση και το μυοσκελετικό σύστημα είναι χαρακτηριστικό φαινόμενο της σύγχρονης εποχής, Πιστεύουμε ότι η σωστή πρόληψη με μία διατροφή που περιέχει χονδροπροστατευτικούς παράγοντες μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά τις ανεπιθύμητες διαταραχές των οστών, των αρθρώσεων και των τενόντων.

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΕΞΙΑ. ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΞΗΡΗ ΤΡΟΦΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 80-100% ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥ. ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ NUTRICAN ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ CANVIT ME ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ. Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΑΤΑΣ NUTRICAN ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΣΑΣ. . .